Acum aveți lista cu cele mai bune filme de groază din 2021. Vă dorim vizionare plăcută!

Șase oameni, fără să vrea, se găsesc închiși într-o altă serie de camere de evacuare, descoperind încet ceea ce au în comun să supraviețuiască. Alăturându-și forțele cu doi dintre supraviețuitorii originali, ei descoperă în curând că toți au mai jucat jocul.
We Need to Do Something este un film de groază psihologică americană din 2021 în regia lui Sean King O’Grady și în care joacă Sierra McCormick, Vinessa Shaw și Pat Healy. Bazat pe romanul cu același nume, filmul se concentrează pe o familie blocată în baia lor în timpul unei tornade.
Odată cu scăderea numărului de adepți, vloggerii de călătorie Teddy și Claire contribuie la crearea de conținut viral în jurul celui mai recent „superhost” al lor, Rebecca, care dorește mai mult de la duo decât o recenzie excelentă.
O tânără își găsește consolarea în tatăl ei artist și fantoma mamei sale moarte.
Activitatea paranormală la o proprietate luxuriantă, abandonată, alarmează un grup dornic să reamenajeze site-ul, dar evenimentele stranii pot să nu fie atât de nepământene pe cât cred.
Ceea ce a început ca o aventură de o săptămână cu prietenii se transformă rapid într-o luptă terifiantă pentru supraviețuire în Scările. în 1997, un băiețel este la vânătoare cu bunicul său (Schneider), când dă peste o scară misterioasă adânc în pădure. Dispariția ulterioară îi lasă pe localnici nedumeriți cu privire la soarta perechii capricioase. Douăzeci de ani mai târziu, un grup de excursioniști au pornit pe o potecă ambițioasă, adânc în aceeași întindere a sălbăticiei. La fiecare pas departe de civilizație, ei sunt trase mai adânc în capcana perfidă a terenului montan, unde se împiedică de același set de scări de rău augur.
În Omul din întuneric 2, Norman Nordstrom (Stephen Lang) locuieşte cu Phoenix, care are vârsta de 11 ani; el a recreat familia care i-a fost furată de o şoferiţă beată şi a făcut dreptatea complicată care a considerat întotdeauna că i se cuvine. Atunci când oaspeţi nedoriţi vin din nou la el acasă, de data aceasta concentraţi pe Phoenix, Norman va arăta pentru a doua oară ce zace în el … şi din nou, în noi şi neaşteptate moduri.
Demonic este un film de groază science fiction din 2021 scris, coprodus și regizat de Neill Blomkamp. Filmat în mijlocul pandemiei COVID-19, filmul îi are în rolurile principale pe Carly Pope, Chris William Martin, Michael J. Rogers, Nathalie Boltt și Terry Chen.