Acum aveți lista cu cele mai bune filme de acțiune din 2021. Vă dorim vizionare plăcută!

Kenshin Himura se confruntă cu un misterios dealer de arme pe nume Enishi Yukishiro. El controlează lumea interlopă a Chinei. Este dezvăluit și secretul „Jujishou” al lui Kenshin Himura.

The Protégé este un thriller de acțiune american din 2021 regizat de Martin Campbell, scris de Richard Wenk și cu Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson în rolurile principale. Distribuția secundară este Patrick Malahide, David Rintoul, Ori Pfeffer, Ray Fearon, Caroline Loncq și Robert Patrick.
Reminiscence este un film american de thriller științifico-fantastic neo-noir din 2021, scris și regizat de Lisa Joy, în debutul ei în regie.

Ochi de șarpe: G.I. Joe Origins este un film american de super-eroi din 2021 regizat de Robert Schwentke dintr-un scenariu de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse. Bazat pe G.I.

Film nou cu Ryan Reynolds despre un bancher care descoperă că el este de fapt un NPC în interiorul unui brutal, joc video open world.
Stillwater este un film de dramă americană din 2021 regizat de Tom McCarthy, bazat pe un scenariu pe care l-a scris împreună cu Marcus Hinchey, Thomas Bidegain și Noé Debré.
Ultimul mercenar este un film de comedie de acțiune francez din 2021 regizat de David Charhon cu un scenariu de Charhon și Ismael Sy Savane. Filmul îl are în rol principal pe Jean-Claude Van Damme în ..
Supraviețuitorii Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker și o colecție de contrazavuri din închisoarea Belle Reve se alătură super-secretului, super-umbros Task Force X în timp ce sunt lăsați pe insula î..
Bodyguard-ul soției lui Hitman este un film de comedie american de acțiune din 2021 regizat de Patrick Hughes și scris de Tom O’Connor și Brandon și Phillip Murphy. Filmul este o continuare a filmului..
După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol ch..
Cipher solicită ajutorul lui Jakob, fratele mai mic al lui Dom, pentru a se răzbuna pe Dom și echipa sa.