Film online Morbius (2021) subtitrat in romana
The King's Man (2021)
Șase oameni, fără să vrea, se găsesc închiși într-o altă serie de camere de evacuare, descoperind încet ceea ce au în comun să supraviețuiască. Alăturându-și forțele cu doi dintre supraviețuitorii originali, ei descoperă în curând că toți au mai jucat jocul.
Edge of the World este un film de aventură în regia lui Michael Haussman și cu Jonathan Rhys Meyers în rolul soldatului și aventurierului britanic James Brooke. În film se mai regăsesc Dominic Monagha..
Vacation Friends este un film de comedie american din 2021, regizat de Clay Tarver, care a co-scris scenariul alături de Tom Mullen, Tim Mullen, Jonathan Goldstein și John Francis Daley. Îi joacă pe John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Lynn Whitfield și Andrew Bachelor.

Kenshin Himura se confruntă cu un misterios dealer de arme pe nume Enishi Yukishiro. El controlează lumea interlopă a Chinei. Este dezvăluit și secretul „Jujishou” al lui Kenshin Himura.

Ochi de șarpe: G.I. Joe Origins este un film american de super-eroi din 2021 regizat de Robert Schwentke dintr-un scenariu de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse. Bazat pe G.I.

O relatare fantastică a poveștii medievale a lui Sir Gawain și a Cavalerului Verde.
Supraviețuitorii Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker și o colecție de contrazavuri din închisoarea Belle Reve se alătură super-secretului, super-umbros Task Force X în timp ce sunt lăsați pe insula î..
Jungle Cruise este o aventură fantastică americană din 2021 în regia lui Jaume Collet-Serra din scenariu scris de Glenn Ficarra, John Requa și Michael Green, bazat pe atracția cu același nume a parcul..
Awake este un thriller american de 2021, regizat de Mark Raso, dintr-un scenariu pe care l-a scris alături de Sara Ambrosio și Joseph Raso. Îi joacă pe Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh, Barry Pepp..
Great White este un film de groază de supraviețuire australian din 2021 regizat de Martin Wilson, scris de Michael Boughen și produs de Neal Kingston și Michael Robertson cu producătorii executivi Jack Christian și Christopher Figg.
Cipher solicită ajutorul lui Jakob, fratele mai mic al lui Dom, pentru a se răzbuna pe Dom și echipa sa.
Thunder Force este un film de comedie american cu super-eroi din 2021, scris și regizat de Ben Falcone, cu Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Taylor Mosby, cu Melissa Leo și Jason Bateman.
Liga Justiției a lui Zack Snyder, denumită adesea „tăietura Snyder”, este tăierea regizorului din 2021 a filmului american super-erou Justice League.

Se afișează de la 1 la 24 din 82 rezultate