The King's Man (2021)
Când două frumoase fete de facultate se deplasează peste drum de Derek și Ciad, încep să se întâmple lucruri sinistre.
Un film de comedie din inimă și care râde în hohote, Church People este povestea oamenilor reali cu lupte reale și a căilor lor unice de a descoperi despre ce înseamnă credința în Isus. Totul începe când „Pastorul tinerilor din America”, Guy Sides, și-a dat seama că este blocat în mega mașina de marketing a bisericii și vrea să-și găsească din nou pasiunea.
Vacation Friends este un film de comedie american din 2021, regizat de Clay Tarver, care a co-scris scenariul alături de Tom Mullen, Tim Mullen, Jonathan Goldstein și John Francis Daley. Îi joacă pe John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Lynn Whitfield și Andrew Bachelor.
Un thriller întunecat-comic despre un operator de taxare singuratic cu un trecut care îl prinde rapid.
Pentru a-și salva drama de săpun în timpul zilei de la anulare, scriitorul Maggie trebuie să-l convingă pe Darin (fostul ei iubit din viața reală) să se întoarcă la spectacol.
Film nou cu Ryan Reynolds despre un bancher care descoperă că el este de fapt un NPC în interiorul unui brutal, joc video open world.
Kissing Booth 3 este un film american de comedie romantică pentru adolescenți din 2021, regizat de Vince Marcello, dintr-un scenariu de Marcello și Jay Arnold.
Playing God este un film american scris și regizat de Scott Brignac și cu Luke Benward, Michael McKean, Alan Tudyk și Hannah Kasulka în rolurile principale.
Gutterbee este o comedie condusă de personaje despre cârnați și prietenie. Amplasată în America orașului mic, este o poveste despre doi visători fără speranță care își unesc forțele într-o încercare de a ridica cel mai bun restaurant german de cârnați.
Ultimul mercenar este un film de comedie de acțiune francez din 2021 regizat de David Charhon cu un scenariu de Charhon și Ismael Sy Savane. Filmul îl are în rol principal pe Jean-Claude Van Damme în ..
Jolt este un film american de comedie de acțiune din 2021, adaptat dintr-un scenariu de Scott Wascha și regizat de Tanya Wexler. În film îi joacă Kate Beckinsale, Bobby Cannavale, Laverne Cox, Stanley..
Bodyguard-ul soției lui Hitman este un film de comedie american de acțiune din 2021 regizat de Patrick Hughes și scris de Tom O'Connor și Brandon și Phillip Murphy. Filmul este o continuare a filmului..
Când cel mai bun actor de comedie, Carl Black, își mută familia înapoi în casa copilăriei, trebuie să facă echipă cu vecinii ciudați pentru a lupta cu un proxenet, care poate fi sau nu un vampir real...

Se afișează de la 1 la 24 din 62 rezultate