Cenusareasa este un film muzical romantic din 2021 bazat pe basmul cu acelasi nume de Charles Perrault.
Afterlife of the Party este un film de comedie supranatural american din 2021 regizat de Stephen Herek și scris de Carrie Freedle. În film îi joacă Victoria Justice, Midori Francis, Timothy Renouf, Adam Garcia, Gloria Garcia și Spencer Sutherland.
Fata dulce este un thriller de acțiune american din 2021 regizat de Brian Andrew Mendoza în debutul său în regie și scris de Philip Eisner și Gregg Hurwitz. În rolurile principale sunt Jason Momoa, Is..
Directorul de marketing, Josie, se întoarce acasă când devine gardianul neașteptat al nepoatei și nepotului ei. În timp ce era acolo, ea se reconectează cu Cooper, iubitul ei de liceu.
Finding You este un film de comedie romantică americană și irlandeză din 2021, scris și regizat de Brian Baugh.
Pentru a-și salva drama de săpun în timpul zilei de la anulare, scriitorul Maggie trebuie să-l convingă pe Darin (fostul ei iubit din viața reală) să se întoarcă la spectacol.
Kissing Booth 3 este un film american de comedie romantică pentru adolescenți din 2021, regizat de Vince Marcello, dintr-un scenariu de Marcello și Jay Arnold.
Când Zoe Williams trebuie să demonstreze unui mare investitor că noua aplicație de întâlniri a companiei sale funcționează, o testează pe ea însăși și, în curând, ajunge la o întâlnire cu opusul ei co..
Bliss este un film dramatic, științifico-fantastic scris și regizat de Mike Cahill. În rolurile principale au interpretat actorii Owen Wilson și Salma Hayek.
Amplasat într-un Washington DC gentrifiant, un pictor negru în creștere încearcă să pătrundă într-o lume a artei competitive, în timp ce echilibrează o poveste de poveste pe care nu o aștepta niciodată.
The Wrong Missy este un film american de comedie romantică din 2020 regizat de Tyler Spindel, cu un scenariu de Chris Pappas și Kevin Barnett.
365 de zile este un film de drama romantică polonez din 2020, regizat de Barbara Białowąs și Tomasz Mandes. Se bazează pe primul roman al unei trilogii de Blanka Lipińska.
A.I. Rising este un film science fiction sârb din 2018. Este regizat de Lazar Bodrosa și este bazat pe o scurtă poveste din 1980 a lui Zoran Neskovic care a fost adaptată de scenaristul Dimitrije Vojnov. În film interpretează actorii Sebastian Cavazza, Stoya, Marusa Majer și Kirsty Besterman.

Se afișează toate 21 de rezultate