Un dealer de memorie dependent este urmărit neîncetat de agenți narcotici federali care se hotărăsc să păstreze ascunse secretele pe care le-a închis în minte.
Amplasat în viitorul apropiat, detectivul privat David Carmichael este angajat de Marlon Veidt, un om de afaceri excentric, pentru a-și găsi fiica dispărută. David face echipă cu Jane, un A.I. pentru a rezolva misterul.
Ceea ce a început ca o aventură de o săptămână cu prietenii se transformă rapid într-o luptă terifiantă pentru supraviețuire în Scările. în 1997, un băiețel este la vânătoare cu bunicul său (Schneider), când dă peste o scară misterioasă adânc în pădure. Dispariția ulterioară îi lasă pe localnici nedumeriți cu privire la soarta perechii capricioase. Douăzeci de ani mai târziu, un grup de excursioniști au pornit pe o potecă ambițioasă, adânc în aceeași întindere a sălbăticiei. La fiecare pas departe de civilizație, ei sunt trase mai adânc în capcana perfidă a terenului montan, unde se împiedică de același set de scări de rău augur.
Dezastrul se desfășoară atunci când un meteorit lovește un oraș mic, transformând mediul nelocuibil și ucigând tot ce se află în zona înconjurătoare.
Reminiscence este un film american de thriller științifico-fantastic neo-noir din 2021, scris și regizat de Lisa Joy, în debutul ei în regie.
Film nou cu Ryan Reynolds despre un bancher care descoperă că el este de fapt un NPC în interiorul unui brutal, joc video open world.
Seo Bok este un film de acțiune științifică sud-coreeană din 2021 regizat de Lee Yong-ju și cu Gong Yoo, Park Bo Gum și Jang Young-nam în rolurile principale. Filmul se învârte în jurul unui fost agen..
Trei figuri misterioase ies din deșertul Mojave și se îndreaptă spre Los Angeles, lăsând o urmă de corpuri în calea lor. Pentru a le zădărnici planurile de genocid global, un ofițer de informații al a..
Demonic este un film de groază science fiction din 2021 scris, coprodus și regizat de Neill Blomkamp. Filmat în mijlocul pandemiei COVID-19, filmul îi are în rolurile principale pe Carly Pope, Chris William Martin, Michael J. Rogers, Nathalie Boltt și Terry Chen.
Primii coloniști ai omenirii de pe frontiera marțiană fac tot ce trebuie pentru a supraviețui elementelor cosmice și unul altuia.
Lumea este luată prin surprindere atunci când un grup de călători în timp sosesc din anul 2051 pentru a aduce un mesaj urgent..
Stowaway este un film thriller de știință-ficțiune din 2021, scris de Joe Penna și Ryan Morrison și regizat de Penna. Filmul îi are în rolurile principale pe Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier And..
Oxigen este un film de groază de supraviețuire psihologică în limba franceză din 2021, regizat și produs de Alexandre Aja, dintr-un scenariu de Christie LeBlanc. Ca parte a unei coproducții americano-franceze, joacă Mélanie Laurent, Mathieu Amalric și Malik Zidi. Filmul a fost lansat de Netflix pe 12 mai 2021.
Un vigilent foarte puternic luptă împotriva unei organizații pentru a elibera un oraș de întuneric.
Godzilla vs. Kong este un film american din 2021 regizat de Adam Wingard. Este creat în genurile științifico-fantastic, Kaijū.
Fără avertisment, milioane de „uși” misterioase, extraterestre apar brusc pe tot globul. Într-o grabă pentru a determina motivul sosirii lor, omenirea trebuie să lucreze împreună pentru a înțelege sco..
Cosmic Sin este un film științifico-fantastic de acțiune cu Bruce Willis și Frank Grillo care a fost regizat de Edward Drake.

Se afișează de la 1 la 24 din 75 rezultate