Bântuit de trecutul său misterios, un antrenor devotat de liceu conduce o echipă de orfani în campionatul de stat în timpul Marii Depresii și inspiră o națiune ruptă pe parcurs.
Nick Newell, un luptător MMA cu un singur braț are o șansă rară de a lupta pentru campionatul ușor. Se străduiește să câștige pentru el și pentru toți ceilalți oameni din lume cu provocări fizice.....
Când o adolescentă rebelă se angajează într-o călătorie de vară solo pentru a se conecta cu rădăcinile ei, se găsește într-o lume nouă, pregătită pentru călătoria vieții sale și descoperă că a avut tot timpul impulsul în ea.
Never Back Down: No Surrender este un film de arte marțiale din 2016, regizat de Michael Jai White, scris de Chris Hauty și Jai White, produs de Craig Baumgarten și jucat de Jai White, Josh Barnett, Gillian White, Steven Quardos, Nathan Jones și Esai Morales .
Southpaw este un film american de dramă sportivă din 2015 regizat de Antoine Fuqua, scris de Kurt Sutter și cu Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker și Rachel McAdams.

Se afișează toate cele 7 rezultate