Film nou cu Ryan Reynolds despre un bancher care descoperă că el este de fapt un NPC în interiorul unui brutal, joc video open world.
Șase oameni, fără să vrea, se găsesc închiși într-o altă serie de camere de evacuare, descoperind încet ceea ce au în comun să supraviețuiască. Alăturându-și forțele cu doi dintre supraviețuitorii originali, ei descoperă în curând că toți au mai jucat jocul.
Oxigen este un film de groază de supraviețuire psihologică în limba franceză din 2021, regizat și produs de Alexandre Aja, dintr-un scenariu de Christie LeBlanc. Ca parte a unei coproducții americano-franceze, joacă Mélanie Laurent, Mathieu Amalric și Malik Zidi. Filmul a fost lansat de Netflix pe 12 mai 2021.
După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol ch..
Spiral este un film de groază american din 2021 regizat de Darren Lynn Bousman și scris de Josh Stolberg și Peter Goldfinger. Este a noua tranșă din seria de filme Saw. Filmul îi are în rolurile princ..
Cipher solicită ajutorul lui Jakob, fratele mai mic al lui Dom, pentru a se răzbuna pe Dom și echipa sa.
Jungle Cruise este o aventură fantastică americană din 2021 în regia lui Jaume Collet-Serra din scenariu scris de Glenn Ficarra, John Requa și Michael Green, bazat pe atracția cu același nume a parcul..
Supraviețuitorii Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker și o colecție de contrazavuri din închisoarea Belle Reve se alătură super-secretului, super-umbros Task Force X în timp ce sunt lăsați pe insula î..
Mortal Kombat este un film fantastic de arte marțiale din 2021 bazat pe franciza de jocuri video cu același nume și o repornire a seriei de filme Mortal Kombat. În film îi joacă Lewis Tan, Jessica McN..
Fără remușcări este un thriller de acțiune american din 2021 bazat pe romanul omonim din 1993 de Tom Clancy. Este regizat de Stefano Sollima și scris de Taylor Sheridan și Will Staples și joacă Michae..

Ochi de șarpe: G.I. Joe Origins este un film american de super-eroi din 2021 regizat de Robert Schwentke dintr-un scenariu de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse. Bazat pe G.I.